ΞΕΝΩΝΕΣ - ΚΤΗΜΑ ΠΑΝΑΚΡΟΝ

ΚΤΗΜΑ ΠΑΝΑΚΡΟΝ - ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΡΕΘΥΜΝΟ - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΠΕΤΡΙΝΟΙ ΞΕΝΩΝΕΣ - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΤΑΒΕΡΝΑ - ΧΩΡΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Διεύθυνση - ΞΕΝΩΝΕΣ Διεύθυνση: ΣΧΟΛΗ ΑΣΩΜΑΤΩΝ - ΑΜΑΡΙ Τ.Κ. - ΞΕΝΩΝΕΣ Τ.Κ.: 74061
Περιοχή - ΞΕΝΩΝΕΣ Περιοχή: Ρέθυμνο Κατηγορία - ΞΕΝΩΝΕΣ Κατηγορία: ΞΕΝΩΝΕΣ
Τηλέφωνο - ΞΕΝΩΝΕΣ Τηλέφωνο: 2833022120 Fax - ΞΕΝΩΝΕΣ Fax: 2833022121
Κινητό - ΞΕΝΩΝΕΣ Κινητό: 6982339914 E-mail - ΞΕΝΩΝΕΣ E-mail: info@panakron.com
Υπεύθυνος - ΞΕΝΩΝΕΣ Υπεύθυνος: ΤΣΙΛΕΔΑΚΗΣ ΙΩΣΗΦ Τηλέφωνο υπεύθυνου - ΞΕΝΩΝΕΣ Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα - ΞΕΝΩΝΕΣ Ιστοσελίδα:
Στην Κρήτη, στην καταπράσινη κοιλάδα του Αμαρίου, μόλις 38 χιλιόμετρα από την πόλη του Ρεθύμνου, βρίσκεται μια ξεχωριστή αγροτουριστική μονάδα, το Κτήμα «ΠΑΝΑΚΡΟΝ». Σε μια περιοχή πλούσια σε ιστορικά μνημεία και φυσικές ομορφιές, η συνολική έκταση των 53 στρεμμάτων περιλαμβάνει 5 επιπλωμένες κατοικίες, ταβέρνα-καφενείο, πισίνα, καθώς και γήπεδα μπάσκετ και βόλεϊ. Τόσο οι εσωτερικοί όσο και οι εξωτερικοί χώροι του κτήματος μπορούν να διατεθούν για κοινωνικές και επαγγελματικές εκδη...
Επισκέπτες: 21803

ΚΤΗΜΑ ΠΑΝΑΚΡΟΝ - ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΡΕΘΥΜΝΟ - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΠΕΤΡΙΝΟΙ ΞΕΝΩΝΕΣ - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΤΑΒΕΡΝΑ - ΧΩΡΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΚΤΗΜΑ ΠΑΝΑΚΡΟΝ - ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΡΕΘΥΜΝΟ - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΠΕΤΡΙΝΟΙ ΞΕΝΩΝΕΣ - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΤΑΒΕΡΝΑ - ΧΩΡΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Στην Κρήτη, στην καταπράσινη κοιλάδα του Αμαρίου, μόλις 38 χιλιόμετρα από την πόλη του Ρεθύμνου, βρίσκεται μια ξεχωριστή αγροτουριστική μονάδα, το Κτήμα «ΠΑΝΑΚΡΟΝ». Σε μια περιοχή πλούσια σε ιστορικά μνημεία και φυσικές ομορφιές, η συνολική έκταση των 53 στρεμμάτων περιλαμβάνει 5 επιπλωμένες κατοικίες, ταβέρνα-καφενείο, πισίνα, καθώς και γήπεδα μπάσκετ και βόλεϊ. Τόσο οι εσωτερικοί όσο και οι εξωτερικοί χώροι του κτήματος μπορούν να διατεθούν για κοινωνικές και επαγγελματικές εκδηλώσεις.

Το Κτήμα «ΠΑΝΑΚΡΟΝ» αποτελεί ιδανικό προορισμό τόσο για μονοήμερες αποδράσεις, όσο και για παραμονή. Οι περιφραγμένοι κήποι δημιουργούν ένα ασφαλές περιβάλλον για οικογένειες με παιδιά, ενώ στην ταβέρνα σερβίρονται κρητικές και αμαριώτικες συνταγές μοναδικής νοστιμιάς, χάρη στα αγνά ντόπια προϊόντα και τα άνυδρα φρούτα και λαχανικά που χρησιμοποιούνται. Σε κοντινή απόσταση από το Κτήμα «ΠΑΝΑΚΡΟΝ», βρίσκονται σημαντικά αξιοθέατα, τόσο ιστορικά όσο και φυσικά. Αξίζει να επισκεφτείτε τη Βυζαντινή Μονή Ασωμάτων μόλις λίγα μέτρα μακριά, ενώ σε ακτίνα μερικών χιλιομέτρων βρίσκονται το Φράγμα Ποταμών, το οροπέδιο Γιους Κάμπος, τα φαράγγια των Πλατανίων και της Πατσού, καθώς και εκτεταμένο δίκτυο περιπατητικών και ορειβατικών μονοπατιών.

Διαμονή - Παραδοσιακοί Ξενώνες

Το συγκρότημα ξενώνων του Κτήματος «ΠΑΝΑΚΡΟΝ» είναι χτισμένο στο βορειοανατολικό άκρο του κτήματος, με θέα τα όρη Ψηλορείτης, Σάμιτος και Κέντρος. Βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από την πισίνα, την ταβέρνα και το parking και αποτελείται από πέντε ανεξάρτητες κατοικίες που μπορούν να φιλοξενήσουν από 2 έως 5 άτομα.

Οι κατοικίες συνδυάζουν στοιχεία της παραδοσιακής αρχιτεκτονικής με σύγχρονα υλικά και ανέσεις, για να εξασφαλίσουν στον επισκέπτη μια ευχάριστη διαμονή. Τα γήινα χρώματα, η οροφή από δοκάρια, τα ξύλινα έπιπλα, οι πετρόκτιστοι καναπέδες αποπνέουν μια αίσθηση ζεστασιάς και ηρεμίας.

Κάθε κατοικία αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού-κουζίνας, WC και οντάς με διπλό κρεβάτι και ευρύχωρη βεράντα. Στο καθιστικό υπάρχουν τζάκι, τραπεζαρία, πέτρινος καναπές που μπορεί να κοιμίσει ένα άτομο και ξύλινος καναπές που μετατρέπεται σε δύο μονά κρεβάτια.

Όλες οι κατοικίες διαθέτουν:

-Αυτόνομη θέρμανση και κλιματισμό
-Πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και mini bar
-Μίνι στερεοφωνικό ηχοσύστημα
-Τηλεόραση LCD 20” με δορυφορικά κανάλια
-Τηλέφωνο
-Δωρεάν σύνδεση στο Internet
-Είδη προσωπικής περιποίησης

Επίσης προσφέρονται καθημερινή καθαριότητα, τακτική αλλαγή σεντονιών και πετσετών, καθώς και room service.

Παραδοσιακή Ταβέρνα - Καφενείο

Η ταβέρνα του Κτήματος «ΠΑΝΑΚΡΟΝ» είναι χτισμένη σε δύο επίπεδα κοντά στην είσοδο του κτήματος. Τον τόνο δίνουν τα ξύλινα παραδοσιακά έπιπλα, οι πέτρινες λεπτομέρειες στη διακόσμηση των τοίχων και η ανεμπόδιστη θέα στον κήπο του κτήματος από τα παράθυρα και τις βεράντες που το περιβάλλουν. Μπορεί να φιλοξενήσει έως 400 άτομα στους εσωτερικούς του χώρους και έως 1000 στους εξωτερικούς.

Σε αυτόν τον όμορφο και ζεστό χώρο, σερβίρουμε γνήσιες κρητικές και αμαριώτικες συνταγές μοναδικής νοστιμιάς. Για την παρασκευή τους, χρησιμοποιούμε μόνο αγνά προϊόντα και άνυδρα φρούτα και λαχανικά της περιοχής του Αμαρίου. Ανάμεσα στα πιάτα μας, που εναλλάσσονται καθημερινά, θα βρείτε τσιγαριαστό, μελιτζάνες με χόνδρο, χοιρινό με πιπεριές, καθώς και παραδοσιακά γλυκά του κουταλιού, όπως βύσσινο, κεράσι και καρύδι. Η λίστα κρασιών μας αποτελείται από ετικέτες της περιοχής του Αμαρίου και του Κρητικού αμπελώνα. Τα γεύματα σερβίρονται όλη την ημέρα, από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ.

Κοινωνικές Εκδηλώσεις στο Κτήμα Πάνακρον

Το Κτήμα «ΠΑΝΑΚΡΟΝ» μπορεί να φιλοξενήσει τόσο κοινωνικές εκδηλώσεις, όπως γαμήλιες δεξιώσεις, βαπτίσεις ή πάρτι γενεθλίων, όσο και επαγγελματικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις. Οι εγκαταστάσεις μας περιλαμβάνουν:

-Εξωτερικό χώρο γύρω από την πισίνα συνολικής χωρητικότητας 1000 ατόμων.
-Κλειστή αίθουσα συνολικής χωρητικότητας 400 ατόμων.
-Άνετο parking
-Παιδική χαρά για την απασχόληση των μικρών μας φίλων.
-Υπαίθριο αγροτικό μουσείο
-WC με επίβλεψη και πρόσβαση σε άτομα με ειδικές ανάγκες.
-Χώρο για το φρεσκάρισμα της νύφης αν το επιθυμεί.

Στο Κτήμα «ΠΑΝΑΚΡΟΝ», μπορούμε να εγγυηθούμε την απόλυτη επιτυχία της εκδήλωσής σας με τις πλήρεις υποδομές ήχου και φωτισμού, την άριστη εξυπηρέτηση και το πλούσιο και προσεγμένο μενού. Επιλέξτε ανάμεσα στις πολλές προτάσεις μας, καθώς και τον τρόπο σερβιρίσματος (μπουφέ ή σερβιριζόμενο), για να δημιουργήσετε το δικό σας μενού που θα καλύπτει τις απαιτήσεις των καλεσμένων σας. Πέρα από το μενού, μπορούμε επίσης να αναλάβουμε, κατόπιν συνεννόησης:

-Το στολισμό του χώρου.
-Τη μουσική με DJ.
-Animateur / clown για την απασχόληση των παιδιών.
-Τη φωτογράφηση ή και τη βιντεοσκόπηση της εκδήλωσης.
-Τεχνικό εξοπλισμό παρουσιάσεων.

ΚΤΗΜΑ ΠΑΝΑΚΡΟΝ - ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΡΕΘΥΜΝΟ - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΠΕΤΡΙΝΟΙ ΞΕΝΩΝΕΣ - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΤΑΒΕΡΝΑ - ΧΩΡΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

CAPTCHA Image [ Άλλη φωτογραφία ]